lördag 4 september 2010

40-års present!



De goa grabbarna fyller båda jämt i år som de flesta nog vet. Per fick en resa till oss av sin familj i födelsedagspresent. Han kommer att var hos oss en vecka och vi ska försöka att visa runt och presentera Singapore på bästa sett. Vi är båda otroligt glada över besöket, kvällen har fördrivits med bad, grillning och prat på balkongen. Vi har som vanligt runt 30 grader och den svenska hösten känns långt borta.

3 kommentarer:

  1. Hej på Er allesammans!
    Vad kul att Per har anlänt! Idag har vi varit till Östersund/Frösön till veterinär med Dito. Han undersökte och tittade på rtg bilder. Fraktur på tillväxtzonen, ej ledband som vi trott. Är nu under läkning så det blev 0 åtgärd, man får se när han vuxit klart om det blir instabilt. Vi åkte nöjda därifrån. Nu är vi trötta efter alla timmar i bilen.

    Kram från mamma och pappa

    SvaraRadera
  2. Kul Per och Anders. Det är ingen tvekan när man ser krambilden på er att ni är verkligen "goa" vänner Jag är säker på att ni får en oförglömlig tid tillsammans i Singapore, måste kännas jättekul för er båda 40-åringar!! Ha det bra upplev mycket tillsammans. Ni får ta vara på alla dygnens timmar. Kramar från Röshult.

    SvaraRadera
  3. Va fint du har skrivit i bloggen Sara och fina bilder likaså.
    Nu börjar jag att ångra mig att jag inte inkluderade mig själv i resan till Singapore. Nåja jag vet att Per kommer av njuta varenda liten stund och tack sååååå mycket för att ni tar så väl hand om honom. Massor av kramar från Åsa

    SvaraRadera