söndag 2 augusti 2009

Vinkyl

Efter långt övervägande har vi idag slagit till och köpt en vinkyl. Mattias och Mary Ann har en likadan, vi har tittat runt och denna var den som passade bäst, både till pris och design. Här i Singapore säljs det bara vin på flaska. En enda bag-in-box har jag hittat och det är ju jämfört med Sverige ingenting. Nu håller vi på att få rätt temperatur på flaskorna och jag fick ett köksskåp fritt att använda till annat!

Det är bara Elsa som kan sägas vara riktigt pigg, vi andra är lite hängiga och nu vill jag verkligen att det ska gå över.

1 kommentar:

  1. Hej på Er!!! vad mycket saker ni har gjort medan vi har varit i Falun. Vi hade det väldigt bra i Falun, Vi har badat på ett äventyrsbad, spelat bowling, minigolf och varit i Falun gruva det var häftigt vi var 67 meter under jord men gruvan men som mest var gruvan ca 150 meter men så långt ner kunde vi inte gå men man kunde se djupet det var staket runt så det var lugt! vi fick se en bergvägg där kungligheter hade skrivit sina autografer. Imorgon börjar jag jobba igen så nu gäller det att komma i säng tidigt. Snygg Vin kyl ni har köpt. Vi hörs många kramar Helene.

    SvaraRadera