måndag 3 augusti 2009

Läkarbesök

Jag och Karl har idag varit och besökt en läkarmottagning för att få något mot våra hosta. Det gick riktigt bra att förstå läkaren som var kvinna och pratade bra engelska. Det var en walk-in-clinic och fem före oss, barnen blev lite rastlösa för det gick ganska långsamt och det fanns inga saker för barnen att göra. Men då läkaren fick höra vår hosta utifrån väntrummet och att det var barn med, fick vi gå före två andra personer. Karl fick två mediciner mot slem och hosta och jag fick något för att läka irritationen som finns i min hals. Efter att snart hostat i 8 veckor hoppas att jag att det blir bra.

Anders får nog besöka en läkare i morgon för han är inte heller bra. Vi hade i alla fall inte svininfluensa vilket jag inte trodde, men det är alltid skönt att få det bekräftat.

2 kommentarer:

  1. Hej på er, inte kul att höra att ni är så krassliga hoppas nu att medicinen hjälper. Hos oss är det Jazza som har hostat, förmodligen kennelhosta, men nu är hon riktigt pigg igen efter hostmedicin och bamyl. Vi har det jättebra här på Öland med toppenväder och många bad från en härlig badbrygga. Nu hoppas vi att ni piggar på er så hörs vi snart igen.
    Hej från farmor, farfar, Jazza o Tora

    SvaraRadera
  2. Hej! hoppas att ni snart blir friska, det låter jobbigt att behöva hosta i 8 veckor!!!. Här är vi alla friska och krya. I dag var det första dagen på jobbet det kändes bra. Så nu är det dags att gå och sova så vi orkar upp i morgon. Det låter som Joel inte tänker sova, det låter mer som bus dags tycker han! hoppas det hjälper med rena lakan då kanske det går lättare att somna. Vi hörs många kramar Helene

    SvaraRadera