tisdag 18 augusti 2009

Sverige

Knappt har vi vinkat av Anders förrän han ringer och säger att vi ska ringa farmor och fråga om Elsa kan besöka henne vid nästa Sverigeresa. Nu var det ok och biljetten ska bokas. Elsa och Anders åker i oktober när hon har lov. Karl vill också åka men hans tur kommer en annan gång. Anders åker som sagt nu och kommer nog att ha det trevligt. Jag har i dag varit och träffat några svenska kvinnor på ett fik här i stan. Trevligt att träffas. Kvällen slutar väl inte på bästa sätt. Elsa har pillat in något i sitt öra som gjorde illa henne, det var inga problem för henne att ta bort saken men smärtan sitter fortfarande i. Hon grinar och snorar om vart annat. Hon blir nog sovandes i Anders säng i natt.

2 kommentarer:

  1. Vad roligt att få följa med pappa till Sverige och till farmor på lovet, det var ju det man tycket var spännande själv när man var liten.
    Ramus svalde en liten kula som man har till magnetstavar och bygger ihop med. Kula kom ut efter 2 dagar. Från att den var blank och fin innan den stoppades i munnen så var den SVART när den kom ut..... Ha det så gott!
    Fam Sandberg/Nordberg

    SvaraRadera
  2. Hej! Inte visste jag Anders var på väg till Sverige då får jag försöka ringa honom och se om vi har tid att träffas denna gången.Ja här har det varit mycket bil snack dom sista dagarna Hasse ska kanske leasa en ny volovo bil genom jobbet så det har gott åt mycket tid till fundera och läsa om olika modeller nu har vi bestämt om vi byter så blir det en volvo V 70 disel. Jag tror Elsa är släkt med Emil i Lönneberga för mer hyss eller otur för henne det vet jag ingen som råkar ut för som hon. Här har inte skolan börjat en men nu börjar slutet närma sig, Jenny har börjat med att gå upp när Hasse åker så hon är redo när skolan börjar. Hoppas ni får i ordning på läxor och kvällar. Tänk att Elsa ska få åka till farmor vad hon ska vänta och längta länge. Ha det gott kram Helene

    SvaraRadera