fredag 7 augusti 2009

Skolan och haze

Dagens stora sak med STORA BOKSTÄVER var att barnen skulle till skolan för att träffa deras nya lärare, se deras klassrum och få namnen på klasskamraterna. Karls namn hittade vi först, han hamnar i en klass med samme svenske kille som han gick med i våras. Både bra och dåligt då han inte får prata för mycket svenska!

För Elsa visste vi ingenting om hennes klasskompisar, det visade sig i klassrummet att det är en svensk kille i hennes klass. Han har varit i Singapore i 2 år och kommer nog att vara en tillgång för henne nu i början. Pratade både med honom och hans mamma, jag har även sett henne på svenska skolan. På tisdag drar det igång på allvar!

Bilden ovan är tagen från vår balkong igår, en solig och fin dag när de brände skogar i Indonesien. Vi hade jättefint väder men dimmigt. Det kallas haze och är ganska vanligt här, tråkigt tycker vi när dagen annars var så fin.
Ännu roligare är att Cissi hörde av sig och meddelade att de kommer till oss den 30 december, väldigt trevligt tycker vi! Hur går det för er andra som funderar på att komma?

1 kommentar:

  1. Hej här är det fortfarande fint väder vad tråkigt att det var dimma. Kul för Karl och Elsa att det finns lite svenska barn på skolan, Vi håller tummarna att det går bra för dom när dom börjar skolan. Nu ska vi åka till Liseberg där om vi orkar i dag är det 28 grader varmt och då är kl. 10.00. Nu är det bäst jag avslutar för nu väntar dom på mig men jag skriver och berättar hur vi hade det. Kram till er alla. Helene

    SvaraRadera