lördag 15 augusti 2009

Barnfritt



En skönt och slapp dag avslutades med ett besök på Chijmes med Mattias och Mary Ann. Ett riktigt mysigt ställe med massor av restauranger. Inte speciellt lämpligt för våra barn. De hade fått barnvakt och vi lämnade våra barn hemma ensamma. Det gick jättebra och barnen hade liksom vi vuxna en riktigt trevlig stund! Vi åt och drack gott, skrattade och surrade innan det blev dags att åka hem. I morgonbitti ska Anders var med i ett motionslopp så han behöver lite vila.

2 kommentarer:

  1. Hej ni tycks ha hittat ett riktigt mysigt ställe kul att ni har kunnat hittat en bra barnvakt. I dag har vi varit i Karlsborg och hälsat på och uppvaktat Crister det var mycket trevligt, när vi kom dit fick vi smörgåstårta mycket god och några timmar senare åkte vi till Skövde och åt taimat det var ocså gott så nu är vi så mätta och trötta så snart är det dags att krypa i säng, men först ska jag sitta och slö titta på tv. Kram Helene

    SvaraRadera
  2. Fin du är i din "nya" kjol Sara. Ni ser ut att njuta alla fyra av en lugn stund med mat o dryck. Här i Röshult har vi njutit vätterkräftor med mormor på en solig altan igår. Det är riktigt gott. I dag regnar det. Hej o kram från farmor o farfar.

    SvaraRadera