lördag 29 augusti 2009

Hard Rock Cafe

Utan att vi visste om det hamnade vi på Hard Rock Cafe på Michael Jacksons 51-års dag. Då körde en tv-kanal här i Singapore en ihop klippt hyllningskonsert till hans ära. Det var många kända låtar som vi fick avnjuta till härliga hamburgare och BBQ. Barnen gillade både mat och musik och vi åkte glada hem. Jag, Karl och Elsa är väldigt glada att Anders har kommit hem igen. Nu är han ganska trött men måste vara uppe några timmar till för att se till att tidsomställningen ska gå bättre.

Elsa har hamnat på rätt ställe, där det går att dansa!



Alla barn fick ballonger som det satte fast i stolarna, samt kritor och en meny att rita på! Hit har barnen bestämt att det ska gå med Alma när hon kommer till Singapore.

3 kommentarer:

  1. Hej på er kul att ni har haft en rolig kväll och jättekul att pratas vid idag. Vilket fin klänning Elsa har på sig på restaurangen det måste gå bra att dansa i den. Elsa du är lika mycket "rosatje" som Agnes hon vill bara ha rosa kläder. Dagen här har mest varit en plock och tvättdag efter två veckor i husvagnen. Ha det nu så gott allihop och gläds åt att pappa är hemma igen och att han handlat varor i Sverige så att ni kan baka bullar igen. Massor med kramar till er alla.

    SvaraRadera
  2. Ååå, dit vill vi jättegärna åka när vi kommer till Singapore! Vad roligt att få dansa när man äter. Vi längtar. Från Alma och Malin hos mormor och morfar.

    SvaraRadera
  3. Hej! kul att flygresan gick bra för Anders hem till Singapore. Vilken fin klänning Elsa du har på resturangen. Igår var vi på bio och åt också på resturang, det var mycket gott. I dag ska vi nog ha en plock och handla dag här hemma. Ha det gott kram Helene.

    SvaraRadera