lördag 13 februari 2010

Nyårspromenad och glassbar


Idag är det Chinese New Year och det firar vi inte speciellt hårt som ni nog kan förstå, vi tog en långpromenad upp på Mount Faber och vidare till Tree top walk. Under 2 ½ timme var vi ute och när vi kom hem blev det bad och sol vid poolen.


En sak som hör till firandet är clementiner/apelsiner, dessa frukter symboliserar guld och rikedomar. Självklart blir det fint om en sådan planta kan pryda ens balkong. Barnen är glada för de går ju dessutom att äta!




Som avslutning på dagen blev det ett besök på Swensens och deras glassbuffé. Vi åt alla tills magarna inte orkade mer. När barnen säger att de inte orkar mer glass, ja då är de mätta.

1 kommentar:

  1. Hej!! Vilka goda glassar smakade gott kan jag tänka i värmen. Här vill vi inte äta glass i denna kyla, börja längta efter våren så jag kan gå ut i joggingskor men det känns långt dit. Nu har vi alla åkt på förkylning så här snoras det och hostas. jag är nog den som är friskast med lite nästäppa. Jag pratade med mormor tidigare i veckan hon mådde bra, det gick fortfarande magsjuka så dom kan inte äta i matsalen. Hon har blivit bekant med en kvinna som bor brevid hennne så dom hade druckit kaffe och ätit bullar hos henne och nu hade mormor bjudit till baka. Hon verkar glad och mycket nöjd med sitt bode och personalen tycker hon är jätte bra. Skönt att pappa har blivit bättre i ryggen. Nu är det dags för frukost. Många kramar från oss.

    SvaraRadera