fredag 19 februari 2010

Cooperation and tolerance


Fick som sagt ett mail från Elsas fröken på förmiddagen där hon undrade om jag kunde komma på Assembly:n idag. Jag hade mina misstankar vad det gällde och mycket riktigt, Elsa fick ta emot ett diplom för bra samarbete och tolerans.


Det var en överlycklig tjej som sprang fram till Mr P. efter att han hade läst motiveringen.



Nu gäller det att fortsätta på samma sätt, bra jobbat Elsa!

2 kommentarer:

  1. Vilken tjej!! Grattis lilla Elsa, det var jättekul att läsa om detta. Hoppas vi får se det när vi kommer tillbaka till er. Här i Thailand har vi det bara bra. Jättehöga vågor och säkert 30 grader varmt i vattnet. Nu sitter vi på vår balkong och svettas så det rinner kl är 21.30. Vi äter god thaimat men i kväll har farmor ätit lax. Vi tror att det kan vara norsk fjordlax uppvuxen i kasse !!! farfar
    åt t-bonestek från Argentina. Varje dag tar farfar massage farmor tar fotmassage och scrub foot så nu är fötterna som på en nyfödd baby.
    farfar är mjuk i ryggen som en tonåring och kan gå alldeles rak. Många kramar till er alla från thailandssemestrarna.

    SvaraRadera
  2. Hej! Elsa vilket fint diplom du har fått. Du är ju super duktig. Hoppas det går lika bra i fortsättning för dig. Hoppas att mamma och pappa sträcker på sig och är mycket stolta över dig. Jag tycker du förkänar en god glass eller något annnat spännande. Har du många kompisar i klassen som du leker och har kul med?. På måndag börjar Joel och Jenny skolan efter har haft lov i en vecka. I dag är dom med Hasse i Stockholm till Brasilianska ambassaden och dom har varit på vasa museumet, och nu väntar dom på att ta tåget hem. Hej från ett snögit Sverige det har snöat nästan hela dagen.

    SvaraRadera