fredag 26 februari 2010

Fullt hus!

Nu är det fullt hus här i Singapore!

Mamma och pappa har sovit hela natten och jag väckte dem strax efter att barnen hade åkt till skolan. Sedan har det slappat vid poolen och varit en sväng på skolan. Jag hade fått en lapp från Elsas ESL-fröken att de skulle ha ett uppträdande 13.40 så vi åkte dit. Nu visade det sig att de hade haft det kl.13. Elsa blev otroligt ledsen när hon såg oss och sprang till sin klass. Det beslutades att de skulle göra uppträdandet en gång till för vi var inte de enda föräldrarna som kom dit, men Elsa var så besviken att hon inte ställde upp.

När vi kom hem hade Björn och Eva kommit från Thailand. Nyckeln hade vi lämnat in till vakten som levererade den direkt när de steg ur taxin.

Anders är bjuden till en arbetskamrat efter jobbet och har inte kommit hem ännu.

2 kommentarer:

  1. Hej! hur går det har barnen slutat bråka nu när dom måste dela rum när ni har fullt hus? Stackars Elsa vilken otur med uppträdandet jag lider med henne kan inte kännnas kul när alla andra var där och ni missade allt i ihop. Nu börjar snön smälta måste gå ut och kolla taket för det har regnat och snön är blöt och tung. Hoppas nu att ni alla får ha det riktigt roligt tillsammans. Många kramar från ett upptinat Floda.

    SvaraRadera
  2. Hjärtliga gratulationer på din födelsedag Barbro !
    Njut av dagen och fira kungligt!

    Gudrun o Kjell.

    SvaraRadera