tisdag 23 februari 2010

Jag 37 år!


Idag är det min födelsedag, hipp hipp hurra!



Anders uppvaktade med dessa fina blommor och Karl gav mig en härlig present genom att han gillade maten på restaurangen. Vi åt Mongolisk buffé. För några veckor sedan fick jag en telefon i tidig present. Tårtan väntar jag med att äta tills på lördag då vi ska fira mamma.

4 kommentarer:

  1. Hej Sara och grattis på din födelsedag!! vilka fina blommor du fick av Anders. Kul att Karl uppskattade maten. Jag hoppas att du lägger in på den goda tårtan ni ska äta på lördag. Här har vi haft en strolande soldag med minus en grad kändes helt okey med tanke på hur kallt vi har haft så länge. Vi har snövallar som ibland är c:a 2-3 meter höga. Men det ska visst komma mer snö säger ryktet men jag hoppas att det ryktet är fel för nu räcker det. Vi får nog köpa oss en kanot när snön börjar smälta. Ha en fortsatt bra födelsedag. Kramar från Helene.

    SvaraRadera
  2. GRATTIS SARA!!!
    Förutom mamma och pappa som just nu packar för fullt, grattiskramar från mormor och Eivor. Vi har varit förbi båda efter jobbet.

    Vi ses snart.... känns overkligt!!

    SvaraRadera
  3. BAMSEKRAMAR PÅ FÖDELSEDAGEN OCH TACK FÖR SENAST

    SvaraRadera
  4. GRATTIS SARA!
    Så kul att mor och far nu kommer på besök. Hoppas att ni alla får trevliga veckor. Här i Skellefteå var det -26 grader på morgonen.
    Jag åker till Umeå på fredag och stannar där 4-5 dagar.
    Du får ge din underbara mamma en stor kram från mig på hennes födelsedag.
    Ha det så gott, kramar Lena.

    SvaraRadera