söndag 14 februari 2010

Feltitt i kalendern




Idag var planen att åka till Istana och titta runt i parken där vår premiärminister bor. Vi hade ganska gott om tid innan vi skulle träffa Kristian, barnen och hans föräldrar så det blev kaffe på Starbucks. Sedan bar det iväg dit, när vi kom fram visade det sig att Anders hade titta på fel dag och att det idag var stängt och öppet i morgon. Parken är bara öppen för allmänheten några dagar per år. Nu missar vi det då jag och Anders åker till Hong Kong i morgon.


Vi åt lunch på Kopitam och där anslöt Kristian och co. Promenerade med dem en bit, de skulle åka Singapore Flyer och vi hade i tankarna att gå ner till Merlion. Men vi kände oss ganska nöjda och åkte hem i stället. Hade tänkt att handla lite mat på Tiong Bahru men nästan allt var stängt. Nu ser vi baksidan av Chinese New Year, vi har vant oss vid att allt är öppet men både söndag och måndag är det stängt.


Björn och Eva åker till Thailand på onsdag så Katja kommer att ta hand om barnen tills vi kommer hem på natten mellan onsdag och torsdag. Håll ut, spännade bilder kommer att finnas på torsdag.

3 kommentarer:

  1. Det ser helt underbart ut till skillnad från oss med minus 4 grader man kan ju bli lite avundsjuk.Hoppas ni får en fortsatt bra o skön resa på resten också. Hälsa alla Inger o Torbjörn.

    SvaraRadera
  2. Hoppas ni får en kanonresa!!!!

    Kramar
    Annika

    SvaraRadera
  3. Hej! hoppas Sara att du och Anders får en trevligresa och att farmor och farfar får ha en rolig och spännande upplevelse med Karl och Elsa. Nu får väl Karl och Elsa fortsätta att visa farmor och farfar till olka roliga och spännande affärer och olika parker. Nu har Joel och Jenny sportlov. På fredag ska dom följa med Hasse till Stockholm och hämta hans pass tills han ska åka till Brasilien nästa vecka. Jag längtar efter att få se nya bilder från eran semester i Hong-Kong. Krama till er alla från oss i Floda.

    SvaraRadera