fredag 18 september 2009

Sports Day

Vi börjar dagen med att säga grattis på födelsedagen till bloggens överlägsnaste kommentarskrivare, Helene.

Här nedan följer en film på Karls prestation på 80 meter, tjuvkika nu inte på bilderna nedan innan ni har sett filmen...



Under tiden Grade 2 - 5 hade löpning så höll K1, K2 och G1 på med andra aktiviteter. De hade dragkamp, längdhopp och bollade bollar fram och tillbaka på en stor cirkel. Här ser ni Elsa dra och de vann.

Här är resultatet från filmen till min stora förvåning kom Karl i mål först. Han var överlycklig och njöt hela dagen av detta. Han sprang också 200 meter och kom in på en fin, fin 3:e plats!
Både Karl och Linus var nöjda att de fick vara i samma skollag, de kommer att tillhör Raffles under hela året i alla evenemang.



När nästan alla tävlingar var klara började de att störtregna och vi skyndade till en busshållplats, vi åkte buss en bit till en MRT station dök upp och tog sedan den för att förgylla dagen med en lunch på IKEA.

4 kommentarer:

  1. Grattis Karl, vad du är duktig på att springa!

    SvaraRadera
  2. Det var nog den mest spännande film jag sett på länge. GRATTIS till 1:a platsen Karl och även till 3:e platsen.
    GRATTIS även till Elsa som vann med sitt lag.
    Hoppas ni får en skön helg.
    Hälsningar Lena

    SvaraRadera
  3. Oj, oj, oj vilka prestationer! Mycket bra jobbat både Karl och Elsa.
    Kram från Moster

    SvaraRadera
  4. Grattis Karl, det var inte dåligt gjort av dig. Elsa du slet mycket bra du med i din dragkamp. Här hemma kommer det att bli en hel del förändringar från måndag, då jag börjar en 3 månaders praktik på SYS team för att sedan övergå till en fast tjänst. Jag är överlycklig! Ha det så gott! Kram Tina med familj

    SvaraRadera