måndag 14 september 2009

Rofyllt?

Ja, inte kan man säga att vardagarna går i ett snigeltempo. Idag har jag varit på ett litet möte där vi pratat om förberedelser och genomförande på UN-Day om en månad. Planeringen är nu klar och alla ska bara "dra sitt strå till stacken" för att få det färdigt.

Karl har varit på ytterligare en utflykt, idag har det varit till en dansstudio. Han tyckte att det var ganska roligt för han hade dansat Hip Hop. Läxläsning när barnen kom hem och tyvärr känns det som ett stort tjatande. Efter middagen tog Anders över och höll på en bra stund. Hoppas att det börjar gå upp för våra små att man måste göra sina uppgifter på största allvar. Kvällen har gått väldigt fort och nu ska vi strax lägga oss.

1 kommentar:

  1. Hejsan!
    Här i Stugunäs har också kvällen gått fort. Efter jobbet var jag hos mormor och "pysslade". Pappa har röjt lite i åbacken ikväll.
    Var på 90-års kalas hos pappas morbror Verner i lördags. Han är så pigg och pratsam.
    Efter det tog vi hand om lite älgkött. Malin och familjen var här så vi hjälptes åt, vi avfrostade även en frys. Dom blev kvar till söndag kväll och vi hann med grillutflykt, biltvätt/gräsklippning. Jag, Ella och Alma var faktiskt ute flera timmar då vädret var fint.

    Nu är det strax god natt här!

    Kram från mormor och morfar

    SvaraRadera