tisdag 19 april 2011

Utställning om hjärnan


Idag har fyrorna haft en utställning om hjärnan. Karl och hans grupp hade läst på om stroke, stamning och nervsystemet som hjärnan styr, det var så roligt att få det berättat för sig. Grabbarna var alla mycket angelägna om att få berätta allt de visste.



Här är en modell över nervsystemet, visst är den fin!

4 kommentarer:

  1. Hej på er skolungdomar och föräldrar!
    Vad jag blir imponerad över era kunskaper om hjärnan och nervsystemet! Skulle verkligen vela höra Karl berätta om detta för oss.
    Idag stod klippning efter jobbet på mitt schema och sen var jag till mormor en stund.
    På torsdag tar jag nog lite längre lunch då Tommys med Emma och Stella hälsar på hos mormor!
    Här har gallrats skog, nu ser vi ut på "stora" vägen!

    Kram från mormor som strax ska gå och lägga sig!

    PS. Pratade ju med en mycket "väluppfostrad" och pratsam Elsa i telefon i lördags, det var skoj. DS

    SvaraRadera
  2. Hej, Va´roligt det hade varit att få vara med på utställningen. Jag fick ju del av ditt jobb Karl när vi gjorde läxor. Du var ju såååå duktig på att komma på lösningar för att förklara hur det funkar. Jag kommer aldrig att glömma din idé om hissen för att beskriva hur hjärnan får impulser från ryggmärgen. Nu är Joel hos oss på påsklov. Igår var vi och orienterade det tyckte Joel var roligt så på kvällen hälsade vi på på nybörjarkursen och lärde oss om kartfärger och kartsymboler, sedan sov vi gott. Idag är det handlardagen för imorgon kommer Sanna, Johan, Agnes och Arvid ska bli kul. Då blir det korvgrillning och fyrhjulsåkning med vagn.
    Kramar till er alla från Farmor, farfar, Joel

    SvaraRadera
  3. Hej Karl vilken fin modell ni hade gjort. Jag tycker du dina kompisar ska var mycket stolta över er själva efter allt arbete ni har gjort. Kram Helene. Hälsa mamma o pappa och Elsa.

    SvaraRadera
  4. Hade vi lovat att skicka kort? Föreställ er egen lägenhet om 8-10 veckor... ett hav av flyttkartonger! Kan inte greppa att ni bott i Singapura så länge och att det är dags att komma hem. Det ser vi fram emot även om vi gärna hade hunnit med ett besök till. Men Alma tycker nog Göteborg är minst lika bra om inte bättre (i alla fall lite kyligare...)

    Kram /Malin

    SvaraRadera