torsdag 21 april 2011

Glad Påsk!

Bilden är hämtad från Internet

Glad Påsk på er alla! Här i Singapore firas inte Skärtorsdagen men Good Friday är det i morgon med ledig dag för alla. Good Friday och Långfredagen känns långt ifrån varandra, men en lång och trevlig fredag önskas till alla. Annandagen finns inte heller.

Anders och Henrik har åkt iväg på dykweekend, de kommer inte hem förrän på tisdag och då hoppas jag verkligen att de har fått dyka med Hammarhajar som är målet med vistelsen. Vi går nog på bio i morgon och ska även försöka hitta något som likar påskgodis!

2 kommentarer:

  1. Hej och glad påsk önskar Helene,Jenny, Hasse och Joel. Hoppas Anders o Henrik får se en Hammarhajar. Lycka till med sökandet efter påskgodis o hoppas biobesöket blir lyckat.

    SvaraRadera
  2. Hej på Er allesammans!

    Tog idag lite längre lunch och åkte till mormor.
    Där var Stina (som ju fyller år idag, hipp, hipp, hurra!!), Lena, Tommy, Emma och Stella samt Frida och Johan. Är blev det kaffe och bakelse. Gissa vem vi tittade på hela tiden? Jo, Stella naturligtvis, väger nu 3,8 kg och är 54 cm lång, hon var så fin och snäll!!
    Emma och Stella skulle åka med flyget från Umeå till Stockholm idag. Dom hade varit några dagar i Skellefteå (där har hon troligtvis bakterier i dricksvattnet, många har magsjua, man måste koka vattnet).
    Efter jobbet har jag varit ganska så trött, blir skönt med några dagars ledigt.
    Skönt höra att ni också har någon extra ledig dag.
    Nu ska jag ta mig i kragen och gå och griljera en liten påskskinka!

    GLAD PÅSK från oss i Stugnäs!

    PS. På påsklördag har Eivor bjudit oss och tomteborna till Brännlands värdshus på middag!! DS

    SvaraRadera