fredag 8 oktober 2010

UN-Day


Sverige, Sverige! Härligt att se alla dessa glada barn. Vi var bland de tre-fyra största representanterna på årets UN-Day firande. På en skola med ungefär 350 elever är det cirka 40 svenska barn.


Elsa och hennes klass var de första som besökte Sverigerummet. Därefter besökte alla 1:orna oss också. De fick göra kransar att sätta i håret och därefter blev det dans runt midsommarstången. Små groderna, prästens lilla kråka och björnen sover. Allt kändes ordentligt uppskattat.


Dagen avslutades med gemensam buffé ute på skolgården.


Efter åt blev det lugn och ro en stund innan det var dags att åka till Svenska skolan. På kvällen har vi nu packat. En veckas semester hägrar. I morgon åker hela familjen till Manado.

3 kommentarer:

  1. Hej allesammans!

    Gult och blått, härliga svenska färger och mycket gott på borden! Dagen ser ut att ha varit trevlig.
    Nu ska ni alla ha en skön semestervecka, vi får väl som vanligt text och bilder när ni kommer hem igen.

    Kramar från mormor och morfar

    SvaraRadera
  2. Hej på er, har nu läst igen bloggen efter några dagar utan nät. Vi instämmer med mormor och morfar, ha nu en skön semester och var räda om varandra. Kramar från farmor o farfar

    SvaraRadera
  3. Hej ha en skön semester vecka. Här är allt som vanligt. Jobb o skola vaknade i dag med värdens dimma men vi ska åka på en utflykt o titta på avtryck i skogen från istiden. Jätte grytor. ha det gott.

    SvaraRadera