söndag 17 oktober 2010

Tasik Ria Resort, Manado


En dryg vecka på Norra Sulawesi i Indonesien har vi tillbringat under barnens oktoberlov. Vi flög till Manado och vidare därifrån med buss drygt en timme till resortet. Här är verkligen paradiset för en dykare, om man inte är dykare fanns bara poolen att tillgå.



Då det är en vulkanö, var stranden vid resortet full med sten, en miss kan jag lugnt säga. Karl och Elsa gillar inte saltvatten speciellt mycket, men jag tror att det hade varit lättare för dom att doppa sig i havet om de hade fått gå i från stranden.



Vi hade hela nedervåningen på huset.


Längst ut på resortet hade de byggt en pir. I från den kunde man gå ner på en brygga och doppa sig om man ville. Innanför parkerade dykbåtarna. Vi stötte på ett gäng dykare från Sverige. De var hängivna undervattensfotografer hela bunten och barnen fick posera i poolen!


Poolbilderna är tagna av Ingvar Eliasson.

2 kommentarer:

  1. Hej på Er!
    Skönt höra att ni är hemma igen. Ser rätt så skönt ut men stora kontraster i landet kan jag förstå. Inte dumt att bli fotad under vattnet Karl och Elsa, det ser helt fantastiskt ut!

    Kram från mormor och morfar

    SvaraRadera
  2. Ni ser ut att haft det jättehärligt! Vad skoj med så många bilder. Å Elsa är ju så sjuuuukt lik dej Sara på den sista bilden i poolen!!!!!!!! Lustigt nog är Karl oxå lik dej, men på sista bilden är ju Elsa en riktig kopia av dej! :0)

    Hare gott!
    Kram

    SvaraRadera