söndag 17 oktober 2010

Casa Merah


Idag söndag har vi avnjutit en god lunch hos Mattias och Mary Ann. De har precis flyttat in i sin nya lägenhet, så idag fick vi gå husesyn!


De har en ljuvlig balkong, de bor på bottenvåninge fast en bit upp. Dvs de ser ner på personerna som passerar. Lite insyn trots markkontakt.


Takhöjden var imponerande. Ett kök med riktig ugn satte de också stort värde på. Den förra ägaren hade fixat smarta förvaringslösningar, jag blev avundsjuk, tänk om Elsa kunde ha haft en sådan i sitt rum då skulle hon få golvyta.



Cirka 500 lägenheter finns på condot och då "får" man en stor och härlig pool på köpet! De stora barnen var där en lång stund.



Skäll nu inte på Mattias för att jag publicerat dessa bilder. Det är mycket smidigare för mig att lägga ut dom på bloggen än för honom att maila över dem till sina nära och kära.

3 kommentarer:

  1. Tack Sara, bilderna stillar vår nyfikenhet något.
    Yvonne o Jan

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig lägenhet! Vardagsrummet var ju kanonfint - tapeten, golvet och höjden i taket - wow!!! Å vilken stor pool det verkar vara!
    Har inte ni en riktig ugn Sara???

    SvaraRadera
  3. Vilka fina bilder från er resa och Mattias och Mary-Anns lägenhet, där må dom väl trivas. I den poolen tar man simborgarmärket ganska snabbt utan att bli yr i huvudet. Sara du kan väl kolla med målarlaget om du inte kan få låna deras utrustning till fönsterputs? Kanske föredrar du smutsiga fönster. Kramar från Röshult.

    SvaraRadera