torsdag 21 oktober 2010

Haze


Branddimma, smogg eller haze. Kalla det för vad ni vill, men det är inte roligt när de pågår under lång tid. Sedan vi landade i Singapore i lördags har det varit haze hela tiden. Tydligen brinner det på Sumatra. Där skulle jag definitivt inte vilja vara, med tanke på att man känner svag branddoft här. Vår utsikt känns just nu som noll. Vi ser inte till businesdistriktet, än mindre Singapore Flyer. Idag fick vi ett mail från skolan där de sa att de kollar hela tiden med myndigheterna hur kraftig hazen är och om det går över riktvärdena kommer barnen att ha gympa och sina raster inomhus.

2 kommentarer:

  1. Fy stackars er. Hoppas att det slutar brinna snart.
    vet ni varför det brinner? kanske låter frågan lite konstig men här har vi inte fått några rapporter om några större bränder utomlands. Hoppas att Anders o Karl har vinterkläder kvar här eller med sig nu när dom kommer hem för i går hade mormor o morfar fått snö när Jenny pratade med dom. Men den kanske försvinner tills dom kommer. Ha det gott.

    SvaraRadera
  2. Vintervitt Röshult22 oktober 2010 kl. 15:47

    Hej på er, det var inget vidare att se bilden från Singapore. Hoppas det slutar snart och att det inte ska påverka Anders o Karls resa till Sverige. Jag ser framför mig att det packas och förbereds för kvällens avresa. Nu har vi ett alldeles vintervitt Röshult, jag såg Vincent rulla snöbollar när han väntade på skolbussen idag. Väderleksrapporterna talar om mildare väder så,hoppas snön är borta till Karl kommer så att han kan ta fram sin cykel. Nu önskar vi Karl och Anders en bra resa hem till Sverige och att "hazen" försvinner så att Sara och Elsa får det bra på hemmaplan. Kramar från Röshult

    SvaraRadera