söndag 29 november 2009

Snöstorm


Ja, det är faktiskt sant! Klockan 19.30 var det lokal snöstorm över Tanglin Mall. Barnen hade en härlig stund och njöt av allt skum. Det är ju inte snö, men vad gör man inte här i tropikerna för att vi ska få känna lite julstämning.




När vi kom hem bar det raka vägen till duschen då denna "snö" lämnade kletiga märken på kroppen.




Innan idag har Elsa varit på ett födelsedagskalas hos en klasskamrat. På förmiddagen var vi till Ikea och köpte några hyllor som vi har ställt upp i förrådet. Nu ska det äntligen bli lite ordning där. Jag bjöd på en rolig syn, då jag tog bussen hem med gavlarna. Som ni förstår går dessa inte in i en taxi och någon egen bil att frakta i har vi inte. Så vad gör man inte att få hem det på en gång!


En bild på avstånd så att ni kan förstå hur det ser ut.

1 kommentar:

  1. Röshult äntligen...30 november 2009 kl. 05:29

    Hej på er, vilka härliga bilder. Här i Sverige har vi ingen snö men när den kommer behöver vi inte duscha bort den. Ni ser alla ut att ha det bra. Jag undrar lite om hur Karl hade det på sin camp, hoppas det var kul. På lördag blir det lillejulsfirande i Sundbyberg tillsammans med Häljeskogsfamiljen och oss. Ska bli kul med klappar och jullek. Vi ska inte ta av familjen, det har vi lärt från Norrland. Ha det så gott, hej från farmor o farfar.

    SvaraRadera