onsdag 11 november 2009

Firande av Elsa


Nu i kväll har vi varit hemma och ätit middag, vi passade även på att fira Elsa som fyller år om 11 dagar. Hon blev väldigt glad över ett halsband som Alma gav henne med bokstaven E på. Därefter blev det poolen för hela slanten.


2 kommentarer:

  1. Hejsan!
    Idag har jag och Ella varit på Målargränd. Hon har storcharmat gammelmormor Thea och moster Berta!! Kramar i massor! Hon vaknade 7.30 idag och är nu inne på sin andra sovning. Morfar är på hemväg från Täfteåskogen.
    Ser ut att varit en fin dag hos er. Många kramar till Elsa på hennes födelsedag!! Tårtan ser jättegod ut!

    Vi hörs!

    Kramar från mormor och morfar

    SvaraRadera
  2. Hej! hoppas att tårtan smakade gott, och att ni fick god mat att äta också. vad fint halsbandet var. Hoppas Alma tycker att värmen känns ganska ok nu när hon har varit hos er ett tag. Igår hade vi snöblandat regn så bada i ett hav eller i en pool känns väldigt avlägset. Joel hade i går drop in på sitt fritids dom hade ett litet uppträdande med sång som handlade om ananas glass, en om rymden och tuttifrutti ska vi göra, dom var jätte duktiga. I dag har Joel tagit spruta mot svinsjukan, det gjorde inte ont tyckte han men nu svider det lite och är ömt, efteråt fick dom gelehallon och saft och kex. Nu ska jag och Jenny på Pilates ha det gott tills nästa gång. Kram Helene.

    SvaraRadera