lördag 7 november 2009

Singapore Flyer


Första natten för våra besökare är nu avklarad. Alma hade varit vaken under 1 ½ timme under natten, men jag körde upp dem 8.30. Vi var i poolen fram till lunch som vi åt på Tiong Bahru Market. Lät våra gäster smaka lite olika rätter. Efter det åkte vi till Singapore Flyer som vi har väntat med att åka. Till och med Andreas tyckte att turen var bra.


Världens största pariserhjul gav en fin utsikt av Singapore. Nu var det ganska molnigt men vi såg mycket ändå. Vi var glada att det inte regnade.




En känd vy: Fullerton hotel och Merlion.


Finanskvarteren.

Marina Bay.

Malin, Anders och Andreas beundrar utsikten.


Alma gillade juldekorationerna längs gatan. Efter turen gick vi till Marina Square och åt glass. Sedan åkte jag och barnen hem för att slappa, medans de andra vuxna fortsatte med shopping.

2 kommentarer:

  1. Hej på er ALLIHOPA!
    Helt fantastiskt, nu har "Tomteborna" kommit och redan har dom upplevt massor! Det var säkert skönt att få sova i en vanlig säng efter flygningen. Härliga bilder, alla ser ut att må fint. Hörde att Almas väska kommit till rätta!
    Här snöar det idag!! Tänk vilka kontraster. Pappa är ute på jakt. Jag "pysslar" här hemma. Ella kommer ju i morgon! Det går jättefint hos farmor och farfar.

    Ha en fortsatt bra helg, bada lagom!!

    Kram till er alla från ett snöigt Stugunäs

    SvaraRadera
  2. Hej allihopa!
    Vill skicka en hälsning från ett snöigt Umeå och önskar naturligtvis att vi kunde få ha samma fina väder och samma underbara utsikt som vi kunde se från gårdagens bilder.
    Här är klockan 10 på fm och Ella har nyss stigit upp efter att ha sovit gott hela natten. Vi tänkte ta en promenad fram på dagen, kanske till kusinerna på Tomtebo.
    Annars allt väl, vi hörs!
    Sköt om Er!

    SvaraRadera