måndag 29 november 2010

Mat

Detta är vad vi åt på bröllopsmiddagen. Alla rätterna delades av de som sitter vid samma bord. Ganska enkelt för serveringspersonalen som bara behövde ställa en sak på varje bord. Sin tallrik behåller man under hela middagen. Nedan följer:

Pekin Cold Dish


Dry Schallops Shark´s Fin Broth

Hong Kong Steam Tiger Garoupa


  Roasted Chicken


Ling Zhi Mushroom  With Veg

  
Meat Floss Prawns


Lotus Leaf Rice


Dessert

4 kommentarer:

  1. Hej,
    Ja måste säga att jag har lite svårt med mat somm tittar på mig och på en av bilderna tror jag att det är sprängda räkor !! Smaken är det kanske inget fel på men jag föredrar nog köttbullar och laxfile m m. Idag klättrar jag på väggarna eftersom jag har åkt på en riktig förkylning helt stopp i andningvägarna och en hals som gör ont. Jag är ju inte van vid att bara vara och ta det lugnt inte riktigt min stil. Nu går jag upp på tomteverkstaden och hjälper tomten med inslagning av klappar. Det kan väl inte vara så ansträngande. Kramar från Röshult vi längtar.

    SvaraRadera
  2. Jag känner bara en spontan lust att kommentera bröllopsmaten,kanske ganska nyttig men såg kanske inte så fräch ut,fisken får tummen ner.Här har Julhysterin börjat ovanligt mycket vintervåder i hela landet,snö och ovanligt kallt för årstiden.Hälsningar Eivor.

    SvaraRadera
  3. Hej! ja helt klart var det annorlunda maträtter! jag hade nog haft svårt att äta maten. Jenny o Joel hade totalvägrat. Men det hade ju löst sig eftersom dom inte hade varit med på middagen. Här är det svinkallt så det blev morotsoppa och bröd till middag. Det värmde gott, Joel tyckte sådär om soppan så han åt bara macka o lite youghurt men vi andra gillade soppan. Vi har ca 10 minus grader. Vi längtar så till jul.

    SvaraRadera
  4. Ja, jag instämmer med föregående talare, det SER inte så himla gott ut (förutom första bilden), men det smakar kanske desto godare. Idag åt jag asiatiskt på Great Eastern, det var gott!

    Kramen

    SvaraRadera