onsdag 24 november 2010

Leverans

Idag kunde jag åka till Tanah Merah och hämta en efterlängtad leverans från Sverige! Mattias snälla föräldrar hade med sig saffran och disktrasor. Även en stjärngossedräkt som Eva hade köpt till Karl fick plats i resväskan. Nu kan vi fira lucia ordentligt med lussekatter och pepparkakor som vi ska baka om några dagar.

2 kommentarer:

  1. Hej kul att leveransen fungerade. Joel ska vara tomte i skolan så nu får jag ut o leta tomtedräkt det kanske inte blir så lätt men jag får hoppas på det bästa. Nu har vi fått mycket snö i går skottade vi två gånger. så nu är det vitt o fint ute men ganska kallt för det har blåst mycket men temperaturen har varit runt 1-2 minus grader men det hjälper ju inte när det blåser då känns det som 20 minusgrader. ha det gott.

    SvaraRadera
  2. Vinterlandet Röshult25 november 2010 kl. 04:41

    Hej på er, vi håller med föregående kommenterare. Oj oj vad snö vi har fått vi skottar och skottar. Hoppas vi får undan det till jul. Det drevar ihop så vi har snö upp till knäna på gången in bara några timmar efter att vi har skottat, men det är vackert. Vi skall ju pynta med våra adventsstakar till helgen och visst känns det roligare med ett vackert vintervitt landskap. Hoppas nu att stjärngossedräkten passade. Kram till er alla fårn farmor o farfar.

    SvaraRadera