tisdag 2 november 2010

Hemma igen

Runt halv 11 idag kom Anders hem från sjukhuset. Då hade jag varit där en stund på morgonen, men då han skulle få det sista i en antibiotikakur och mäklaren som förmedlade vår lägenhet skulle komma till oss vid 10-tiden för att titta på tvättmaskinen som är lite konstig åkte jag hem i förväg. Tvättmaskinen har han som äger lägenheten satt in och nu kollades det upp om det fanns någon garanti kvar. På måndag kommer det någon som skall reparera maskinen.

Läkaren sa på morgonen att operationen hade gått bra men att axeln var mer skadad än vad de trott i första läget. Anders har bara två små lappar som visar vad han har gjort, en på framsidan och en på baksidan av sin axel där de har gått in och fixat till alltihopa. Nu väntar flera veckor med mitella och sjukgymnastik.

1 kommentar:

  1. Hej allihopa!
    Skönt höra att Anders axel är opererad och att han är hemma igen. Nu önskar vi honom lycka till med läkning och träningsprogram!
    Har efter jobbet varit hos flickorna Byström då deras föräldrar varit på målar- och tapetaffär för att låna hem färgprover.
    Mycket mörkt ute pga regn ikväll, det är knappt man ser vägen när man kör hem. Blir väl ljusare när snön kommer!

    Hälsningar från oss i Stugunäs

    SvaraRadera