tisdag 26 januari 2010

Utvecklingssamtal

Idag har det varit utvecklingssamtal på skolan för båda barnen. Karl hade tid 16.30 och Elsa 17.00. Det ska ju inte vara några problem när samtalen ska vara 15 minuter långa. Nu blev det dock inte så. När vi kom till Karls klassrum satt en annan kille med sina föräldrar där och väntade, han skulle ha gått in 16.15. Fröken var med andra ord 15 minuter försenad. Jag hann precis till Elsas fröken som höll sin tid!

Som summering kan vi säga att barnen klarar skolan riktigt bra! Karl behöver lära sig att koncentrera sig under längre tid och Elsas mål är att läsa bättre. Hon har verkligen blivit bättre på läsning sedan jullovet, vilket är himla roligt.

3 kommentarer:

  1. Tycker alltid att det är så där när det är kvartsamtal!

    SvaraRadera
  2. Hej! vad kul att det går bra i skolan för Karl och Elsa. Jag tror Karl och Joel har samma problem att koncentrera sig men jag tror det löser sig när dom har mognat lite till man kan ju alltid hoppas. Joel största problem är att han blir störd när andra springer om kring i klassrummet och bara surra runt hur är det i Karls klassrum?. Men nu sittar han vissa lektioner med en annan fröken då funkar det jätte bra. Här har vi nu massor av snö det kom mer i dag så jag har varit ute och skottat hoppas plogbilen kommer snart annars har vi problem i morgon när vi ska till skola och jobb. Ha det gott kram från Helene.

    SvaraRadera
  3. Hej på Er!
    Alltid roligt höra att det går bra i skolan!
    Vill bara berätta att vi har snöstorm! Det tog oss 45 min hem från jobbet idag. Snörök och köer, vi hade nog två plogbilar framför oss på E4:an. Pappa har skottat en del och även kört med snöslunga men får fortsätta i morgon kväll då det "drevar" snö hela tiden!

    Ha det bra! Kramar från mamma och pappa

    SvaraRadera