fredag 1 januari 2010

Solig dag


När vi var på Sentosa idag såg vi att de provkörde berg-och-dalbanan, vi har ingen riktig koll när nöjesparken tänker öppna. Men nu när den testkörs kan det inte vara speciellt långt borta. Detta ser vi framemot!

Vi åkte i alla fall Luge och det är uppskattat av alla. Anders tog kort på oss och han skrattade gott när han visade bilderna. Spana in min och Karls min! Ja, vi är släkt...






Det har varit en riktigt fin och solig dag, vi bestämde att gå till Under Waterworld och det var varmt för samtliga. Tyvärr var det väldigt lång kö dit, så vi bestämde oss för att inte gå in. Tog sedan taxi hem för att svalka oss i poolen. Nu ska killarna åka ner och ta ett kvällsdopp innan vi går och knyter oss tidigt. Vi är ganska trötta efter nyårsfirandet.

2 kommentarer:

  1. Hej Sara ja du kan ju knappast neka till att du är mamma till Karl. Vilken tur att Karl har slutat att frysa och våga bada i poolen igen. Här var det lugnt på nyårsafton godmat och raketer. i dag har vi lagt färdigt golvet i hallen så i morgon börjar vi tapetsera. vi har fortfarande snö och kallt 7- minus grader. God fortsättning på det nya året. Önskar vi i floda.

    SvaraRadera
  2. Hejsan!
    Känns helt osannolikt att ni har sommar! Här har det fortsatt att verkligen vräka ner snö. Vi har minst 80 cm. Nu på lördagmorgon är det mulet, -13. Pappa och Hojt är ute på en sparktur. Hur långt det blir beror väl på om vägen är plogad.
    Tror att Malin ska på stan idag, hon börjar ju jobba på måndag och behöver nog något nytt klädplagg. Andreas och flickorna kommer nog hit hoppas jag.

    Ska nu fundera ut vad vi ska äta idag! Ni ska ha det så bra och hälsa ers långväga gäster från Taberg så mycket från oss.

    Kramar från mamma

    SvaraRadera