onsdag 6 januari 2010

Renovering


Två dagar sena började de idag att lägga nya plattor vid poolen. Det har varit på tapeten ett bra tag för de gamla blev glashala när de var blöta. Vid poolen kommer de att var i 4 dagar till. Sedan blir det byte vid grillarna. Hoppas att det blir bra.

Nu i kväll har jag och Anders varit till Queensway shoppingcenter och köpt nya löparskor till mig. Har anmält mig till ett lopp i slutet av maj, så nu gäller det att komma igång med träningen!

3 kommentarer:

  1. Hej! Vad kul att att Anders har anmält dig till en tävling jag önskar dig lycka till med träningen, hoppas skorna passade med tanke på att kläder brukar vara små i storlekarna. Jag får lite svindelkänsla när jag tittar ner till poolen, hoppas att ni har höga balkongräcken. Kul att familjen Klyvers besök blev lyckat. Modigt Elsa att våga dansa i fontänen. Nu har jag börjat jobba efter ledigheten så det har blivit lite tunt på bloggen men jag ska försöka skriva lite oftare. I går var vi på hocky och tittade på Frölunda och Hv 71 det blev 2-2 Joel tyckte det var ett bra resultat för då behövde ingen vara ledsen, tack mormor och morfar för en trevlig kväll. Nu har vi så mycket snö att vi har skottat två gånger idag. Det var längesedan alla som har bott här länge säger att det är ovanligt med så mycket snö här. Kram från Helene

    SvaraRadera
  2. Hej på Er!
    Vi har idag på Trettondagen haft besök av Alma, Ella, Malin och Andreas. Vi trotsade kylan och åkte skidor mitt på dagen, ja alla utom jag och Ella, vi försökte hålla värmen med promenad och sparktur. Kan ni tänka er att vi just nu kl 20 har -28,6 grader? Inte helt fel med golvvärme just nu! Kylan ser ut att fortsätta ett tag till.

    Lycka till med springskorna!!

    Hälsningar från mamma och pappa

    SvaraRadera
  3. Röshult nu omdöpt till Fröshult7 januari 2010 kl. 03:32

    Vi håller med de andra "insnöade" familjerna. Kallt men vackert. Det känns som att löparskorna kan stå kvar ett bra tag till i garderoben. Jag önskar mig lite mildare väder så skall jag också ta fram skidorna för vi har nog riktigt fina spår runt omkring oss nu.
    Familjen Klyver får nog röda näsor vid hemkomsten och saknar nog de varma kläderna.Har det blivit någon bebis än hos Mattias? Ha det så bra kramar från farmor o farfar.

    SvaraRadera