onsdag 22 juli 2009

Upptakt

När vi kom tillbaka till Singapore kunde vi märka något nytt. Det flaggas nästan överallt på hus, längs vägar osv. Det är nämligen "vår" nationaldag den 9 augusti. Det ser ut att kunna bli hur hysteriskt som helst. Men som ni alla vet gäller det att börja i tid för att njuta maximalt! Singapore firar 44 år som självständig nation (efter separationen från Malaysia).



Vi har haft besök av Katja idag. En dansk tjej som bor här i huset. Vi har inte träffats på drygt 2 månader då vi båda har varit på semester. Nu är alla tillbaka och vi hade en trevlig pratstund på balkongen.

1 kommentar:

  1. Hej vad många fina flaggor det är överallt, vilket jobb dom lägger ner när dom smyckar ledstången på trapporna inte konstigt att dom måste börja tidigt. Jag ser framimot den 9:e Augusti när ni ska fira, hoppas på många fina bilder. Ska ni ha en flagga på eran balkong?. Nu dröjer det ett litet tag innan jag går in på ploggen för nu åker vi i morgon och tyvärr så har vi inget internet i stugan så jag får med spänning vänta vad som står på bloggen när jag kommer hem. Många kramar från Helene.

    SvaraRadera