torsdag 9 juli 2009

Leo´s Lekland

Med gårdagens regn i färskt minne hade vi bestämt att vi skulle åka till Leo´s Lekland idag. Idag har det inte regnat, solen har visat sig, men det har inte varit så varmt. Jag, Malin, Karl, Elsa och Alma fick några jätteroliga timmar där. Det var många barn där men ändå inte speciellt trångt. Även vi mammor vågade oss upp i klätterställningen och ner med ruschkanan.




Alla barnen var tvungen att bada efter äventyret för svetten rann om dom. Även Ella fick ta ett bad. Middag på Tomtebo för att besöka syster i deras nya lägenhet. Dom hade det fint och vad roligt att Alma kan gå ner själv på gården och leka i lekparken! Stor kontrast mot vad de är vana vid från Jönköping.


Den sötaste badflickan blev dock Ella som charmade fotografen. I morgon ska vi åka till Osten hus i Burträsk och sedan middag i Skeppsvik.

1 kommentar:

  1. Kul att se alla glada barn. Pratade med mormor i kväll och hon tyckte det var kul att ni var där och att det lästes böcker i friggeboden. Vi hörs ha det så gott. Hej och kramar från Röshult.

    SvaraRadera