onsdag 29 juli 2009

Soligt



En härlig och solig dag har vi haft här i Singapore. Jag, Karl, Elsa och Katja har varit på Wild Wild Wet och roat oss under eftermiddagen. Det var väldigt skönt och betydligt mindre folk än gången senast.

När vi kom hem var Anders redan hemma, vi bestämde oss illa kvickt att åka ner till Vivo City för att äta middag. Vi hade sedan tidigare spanat in en Schweiz restaurang som vid det tillfället var fullt. Nu fick vi plats och de hade en mycket trevlig inredning. Man gick från stånd till stånd och hämtade mat som registrerades på ett kort och när man gick ut betalade man för sig. Efter en intensiv dag är vi nu alla trötta och mycket snart ligger vi i våra sängar.

1 kommentar:

  1. semesterfirarna30 juli 2009 kl. 03:59

    Hej, men va fin du är i din uniform Elsa. Tänk att du ska börja skolan nu det känns inte så länge sedan, när du bara var ett par dagar gammal, mötte farmor på Axamo. Längtar du till skolan nu? Tyckte du och Karl om maten på restaurangen? Det såg fint ut men jag tycker våra svenska kor är vackrare. Farmor o farfar är på semester på Öland Jazza o Tora är med i husvagnen dom tycker det är jättemysigt men stackars Jazza har fått kennelhosta så hon skrålar och harklar. Vi läste på nätet att man kan ge magnecyl och vanlig hostmedicin så det får hon nu så får vi hoppas det hjälper. Nu är det slut för denna gång hörs snart igen.Kramar från farmor o farfar.

    SvaraRadera