lördag 18 juli 2009

Sista dagen i Sverige





Nu har vi packat och gjort klart för avfärd i morgon vid lunch. Det känns skönt men ändå en aning vemodigt. Nu dröjer det ett tag tills vi får se många, men vi har gott hopp att Malin, Andreas och Alma kommer och hälsar på oss i november. Vi åt lunch på Carlshöjd hos Andreas föräldrar. Där blev vi sittande i flera timmar och njöt i sommarvärmen, efter det åkte vi till affären och handlade. Nu är resväskan packad med bl a kaffe och vaniljsocker.

Till kvällen hade vi ett enkelt födelsedagskalas för Karl och Elsa. De fick födelsedagpresenter av mormor och morfar. Karl fick även av sina kusiner Alma och Ella. Elsa får nog när de kommer på besök! Andreas håller nu på att ladda Karls ipod med den nya ljudboken så Karl har nytt att lyssna på i morgon, på resan.

1 kommentar:

  1. Hej det låter som ni har haft en riktgt kul och härlig semester i Sverige, förstår att det känns vemodigt att åka till baka igen. Vad söt lilla Ella är det är ju första gången som jag ser henne. Hoppas att Karls djudbok räcker enda hem till Singapore. Hasse och jag har lagt färdigt våran uteplats med stenar, det blev jätte fin, så i kväll har vi haft grill invigning, ska försöka och lägga ut en bild på den så ni kan se hur den ser ut. Ha det gott tills vi hörs nästa gång! hälsa Anders. Kram Helene

    SvaraRadera