fredag 31 juli 2009

Turist

Dagen började med ett tandläkarbesök för Karl. Han hade ett hål men det är i en mjölktand så det är inget att göra någonting åt, däremot tyckte tandläkaren att vi skulle träffa en odontolog för konsultation om tandställning. Först måste vi bara kolla upp försäkringen, här är ju inte som i Sverige... Sedan bar det av ut på Orchard Road där vi kunde konstatera att shoppingcentret som de har byggt på sedan vi flyttade hit nu hade öppnat. Elsa köpte en klänning och efter det bar det hem för middag.


Efter maten åkte vi till Vivo City för vi hade bestämt oss för att gå och se Songs of the sea på Sentosa. Denna gången tog vi Cabel car, dvs skidliftar ut till ön, det var en trevlig tur med härliga vyer.


Vi bjöds på en magnifik föreställning, väldigt häftigt att se, alla ljus. Mattias men familj var också men och det blev en kopp kaffe efter föreställningen. Därefter skildes vi åt och vi bestämde oss för att åka Cabel car tillbaka då vi hade en returbiljett. Nu åkte vi ända upp på Mount Faber. Därifrån gick vi ner, för det var inga taxibilar uppe där. Vi stod ganska länge vid en busshållplats innan det kom en taxi som vi kunde åka med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar