söndag 29 maj 2011

Middag med Familjen Goh


Efter att barnen hade badat en väldigt lång stund och papporna hade varit iväg för att kolla in banan de ska cykla nästa helg fick vi så tillslut åka ut och äta middag! En middag på food court med familjen Goh bjuder alltid på godsaker! Idag åkte vi till en väldigt populär som ligger i Serangoon, väntetiden för vissa rätter var lång, men maten var god så vänta gjorde vi så gärna. Bilden ovanför är från gästerna som satt vid bordet innan oss, ganska typisk bild.


Elsa och Ashley tycker mycket om varandra, Ashley hade många funderingar och frågor om varför och vart vi ska flytta, även hur man gör och tar man med sig alla saker?



Det var en hyfsat stor food court men med ganska begränsade sitt möjligheter. Folk stod och stirrade på en och villa att man skulle äta fortare...


Sugar cane juice tillhör inte till mina favoriter men lime juicen som de hade var supergod.



Det jobbades förbrilt för att tillgodose gästerna.


Peiyun är glad att vi hittade ett bord så snabbt, för vart skulle vi annars ställa all mat?


Det hann bli mörk innan vi var klar. Mätta och belåtna laddar vi nu för sista skolveckan.

2 kommentarer:

  1. Åh, jag saknar alla smaskiga maträtter - vad ska inte ni göra när ni kommer tillbaka!? Fast ni kommer ju att ha lite bättre utbud där ni kommer att bo än vad vi har här...

    Krambanan

    SvaraRadera
  2. Hej på Er!
    Nu som först har jag gått in på din blogg, nu när ni snart ska komma tillbaka till Sverige!
    Men det var som att uppleva gamla minnen från när vi var och hälsade på Er! Det var en fantastisk resa, och så mycket roligt vi hade.
    Tiden går ju så otroligt fort, hur känns det att snart flytta tillbaka till Sverige? Igår var vi en sväng hos Eva och Björn, det var mysigt!
    Värmen vill inte riktigt komma, idag är det bara 14 grader och ingen sol! I tisdags var jag och ett gäng Rebeckor på Visingsö och åkte remmalag,
    så mysigt även om det regnade, men det var tak över som väl var!

    Ha det nu så jättebra de sista dagarna i Singapore och tack än en gång för min tid hos Er, och Välkomna hem till Sverige!

    Krama Elsa och Karl från Agneta
    och en Kram till Dig Sara och Anders också!

    SvaraRadera