måndag 9 maj 2011

Uppdatering

Jag får väl vara den första att erkänna att det är ganska tunnsått med inlägg på bloggen just nu. Det beror mest på att vi inte har gjort något speciellt utan allt är som vanligt. Det är dock en hel del funderingar på hur och när vi ska flytta våra grejor härifrån. Förhoppningsvis kommer det att bli klart någon gång under den här veckan.

Barnen har börjat nedräkningen till sommarlovet. Det är bara 4 veckor kvar, de slutar den 3 juni. Vart har det här läsåret tagit vägen? Men som sagt de längtar till ett långt sommarlov och extra långt blir det i år när skolan i Sverige inte drar igång förrän den 22 augusti.

1 kommentar:

  1. Hej på er i vardagslunken!
    Här är det och har varit fint väder flera dagar. Låter dock som regnet finns här strax. Vi åt middag hos Eivor i måndags, även mormor Thea och moster Lena var där! Kokade köttsoppa sen när vi kom hem. Idag har jag tvättat täcken och renbättat. Promenad med hundar och sen lite krattning på tomten. Har pratat med Kjell ikväll då vi ska hjälpas åt med tomtebobarnen när Malin åker till Visby i morgon och Andreas till Helsingborgpå torsdag. Hörde just att Alma varit på sin första fotbollsträning idag.

    Hoppas ni får klart med flyttnigen snart, känns ju alltid bättre när man har något datum att gå efter. Det känns faktiskt väldigt nära sommarlovet för barnen måste jag säga, 3 juni!

    Kramar från oss i Stugunäs

    PS. Pappa hostar, ska gå och fixa något som "river" i halsen. DS

    SvaraRadera