söndag 15 maj 2011

Trevlig middag


Igår var vi bjudna till familjen Svensson på middag. Elsa kunde inte följa med då hon skulle på Brownie Sleepover. Det var något som hon hade sett fram emot och något som jag tyckte var viktigt att hon var med på, det är alltid så lärorikt att sova borta. Anders cyklade dit medans jag och Karl tog MRT. Vi fick en trevlig kväll och var inte hemma förrän midnatt.


Den stora flicka var ganska lätt att få på bild medans den lilla flickan hade svårare att vara stilla så bilderna på henne blev suddiga.

Söndagmorgon 9.30 skulle Elsa hämtas hem och efter det har vi städat och fixat. Förrådet har vi gått igenom idag, så nu är det klart för flytt. Det närmar sig och om cirka en månad har de packat ihop våra grejor!

2 kommentarer:

  1. Hej alla, så roligt du har haft Elsa, med övernattningar på Sentosa och med brownis. Karl du såg lite sliten ut på bilden. Förstår att det är mycket att smälta med skolslut i Singapore och hemvändande till Sverige. Ska bli kul att ha er tillbaka. Idag är bilen hämtad och väntar på er. Det går ju jättefort nu till vi får krama om er igen. Må så gott och hoppas pappa kryar på sig igen. Kramar från farmor o farfar.

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Hemma idag från jobbet, blev kräksjuk med feber igår kväll. Har nu lugnat sig och jag håller på att packa lite. Blir det fortsatt lugnt åker jag ju till Granada i Spanien i morgon!!
    Förstår att ni har en hel del att pyssla med inför flytten. Ska bli roligt när ni kommer hem igen!

    Kramar från mamma

    SvaraRadera