fredag 4 mars 2011

Skridskor


Det är obligatoriskt med vantar men inte med hjälm! Sådana är reglerna på denna skridskobana. Elsa och jag hade under dagen konstaterat att hon vuxit ur sin cykelhjälm och då tänkte vi att man kanske kunde låna hjälm, men det kunde man inte. När hon stegade ut på isen var det på vingliga ben, drygt 2 år har det gått sedan hon försökte förra gången. Men efter en timme såg det helt annorlunda ut.


Hela årskurs 2 samlade efter sportlovsaktiviteten. Nedan ser ni Elsa som åkte varv på varv, nu i kväll är det lite ömma ben och rumpa men i övrigt en helt överlycklig tjej som nu kan åka själv. Hon vill göra det igen och det passar ju bra när vi kommer att vara här under hela deras vårlov.


Deras assistent i klassen hade några extra hjälmar så Elsa fick låna en av henne vilket kändes otroligt skönt.

2 kommentarer:

  1. Kul Elsa jag kommer ihåg när vi var på Smedjehov och åkte skridskor då var du inte så stor. Försökte skicka kommentar igår men det gick inte. Vi såg Karls goda fisk och blev jättesugna. Idag har vi sett dina goda kakor och farfar och jag slickade oss om munnen. Nu ska vi sova såvi kommer i tid till flyget imorgon och när vi ses blir det kramkalas. hej från farmor o farfar

    SvaraRadera
  2. Hej Elsa vilken tur att det fanns en hjälm att låna. Konstig regel att vara mer rädd om händerna än huvud. Joel vet nog hur du känner dig efter skridskoåkningen han har också åkt med skolan han hade ont i benen o rumpan. Vad duktiga både du o Joel har blivit på att kunna åka själva. Joel vill åka till ishallen åka mer skridskor. Hoppas ni inte ha ätit upp dom goda kakorna synd att vi inte få vara med o smaka. Kram från Helene.

    SvaraRadera