måndag 21 mars 2011

Barnvakt


Efter att ha varit barnvakt i två veckor (Eva) och en vecka (Margita och Agneta) fick de idag sin efterlängtade semester! Jag och Anders kom hem igår kväll efter en mycket bra resa i Australien. Bilder därifrån kommer under denna vecka. Men tillbaka till dagen. Eva, Agneta och Margita har gjort en heldag med sightseeing. Buss och Cable Car har stått på programmet. Till middag ville vi inte var sämre utan tog med dom till "stans bästa" Prata restaurang. De fick alla smaka Indisk mat.


När de först kom dit var de lite skeptiska men som ni ser på bilden under så gillade de alla maten. Nu sitter de och njuter en sista gång på balkonen. I morgon är de hemresa som står på programmet, men något mer ska vi nog hinna med innan dess.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Härligt höra att ni är "hemma" igen och allt har gått bra. Har känts skönt att ni haft så underbara "barnvakter" den tid ni varit borta. Har pratat både med Björn och Eva. Kan förstå att Eva börjar ha hemlängtan då hon ju varit borta många veckor.
    Hemavanresenärerna kom hem söndagkväll. Dom hade haft det jättebra och mycket fin stuga. Alma hade blivit duktig på slalom. Tyvärr hade Ella fått hög feber på hemresan och kräkts i bilen. Hon hade också hosta. Malin och farmor Gudrun delade dagen med Ella som fortfarande har feber. Vi hoppas det inte ska bli så långvarigt. Dom har ju mycket att göra nu då flytten närmar sig.

    Vi får se fram emot bilder från resan!

    Skulle tro att det är några som sitter och ler och njuter i Stockholm. Lena och Tommy hälsar på sitt första barnbarn!!

    Kram från oss i Stugunäs

    SvaraRadera