tisdag 8 mars 2011

Bondi Beach

Idag styrde vi kosan mot Bondi Beach och vilket haftigt stalle det var. Vag pa vag rullade in i viken och surfarna tog verkligen tillfalle att utnyttja alla tillfallen. Satt en god stund och beundrade skadespelet innan vi kantade vidare langs stranden. Tittade och beundrade den magnifika utsikten. Darefter promederade vi in mot Bondi Junction och at lunch. Sedan tog vi bussen tillbaka in till centrala Sydney. Efter lite vila och en skon dusch ar vi nu redo att se vad Sydney har att erbjuda kvallstid. Kan beratta att vattnet var lite for kallt for att jag skulle doppa mig. Usch vad svart det ar att skriva nar det inte har svenskt tangentbord...

3 kommentarer:

  1. Hej,
    nu har vi just avslutat ett av Singapores största pannkaks kalas. Bakade gjorde Elsa och farfar.
    Det var lite segt för Elsa i starten då hon vände pannkakor så att de hamnade på skaftet på stekpannan. Men mästerkocken farfar (har ett SM-guld) visade hur man gör och då gick det som en dans.Bildbevis kanske kommer senare när bloggchefen återvänder från södra halvklotet.
    Hälsningar från mätta gamla och unga.

    SvaraRadera
  2. Hej på er både i Singapore och Australien!!

    I Västerbotten har vi haft en solig men blåsig dag. Runt 0 grader.
    Igår morse hade Ella oturen att ramla utanför sin ytterdörr. Traktor hade varit och skrampat men lämnat en förrädisk kant och just igår var det nog en av de halkigaste dagarna då det också kommit lite lite snö. Det blev ortopedjouren och röntgen. Visade sig var en greenstickfraktur (vridning, uppbuckling) så hon gick hem med skena i 2 veckor. Hon hade väldig tur måste jag säga. Lite synd om Alma just då faktiskt för hon och Malin hade sportlovsledigt på måndag och skulle bl a till Busplaneten men det gick ju om stöpet. Men hon får "spara" den roliga utflykten till en annan gång.
    Vi har ätit middag + semla hos Eivor idag. Mormor Thea skulle med men hade lite besvär med magen så hon fick avstå.

    Låter väldigt härligt med pannkaksmiddag i Singapore!!

    Kramar från oss, var ni än är i stora världen!!

    SvaraRadera
  3. Hej det låter som ni har det bra i Australien. Det lät gott med pannkakor. Det måste jag nog göra en dag. I kväll har jag varit o tränat pilates det var skönt o kul. Nu är det läggdags ha det så gott.

    SvaraRadera