torsdag 24 juni 2010

Tur till Skellefteå



Ett strålande väder mötte oss när vi tidigt på onsdagsmorgonen satt oss i bilen för att åka till Skellefteå. I Sävar tog vi frukoststopp i snålblåsten, det var så kallt i att barnen inte åt färdigt! När vi kom fram var det varmare. Lena bjöd på pannkakor som vi åt med stor aptit, därefter blev det en sväng ner på stan och nu kunde vi njuta av en glass i solen.


Även stora barn börjar att leka på Leo´s lekland. Både mamma och hennes syster Lena provade på att bli barn på nytt. Efter ett par timmar där var det dags att ta bilen tillbaka till Umeå. Vi har haft en kanondag och längtar redan tills nästa gång!



Jo, hon gillade faktiskt ruschkanan, även om man inte kan tro det utav blicken!

3 kommentarer:

  1. Jag tror att jag och storasyster hade lika roligt som barnen. Det har varit en toppendag, vi får göra om den vid något annat tillfälle. Ni har så fina barn, jättekul att få umgås med er.
    Kram, Lena

    SvaraRadera
  2. Oj, vilken fart på både stora och små! Kul att Alma kunde följa med!

    SvaraRadera
  3. Hej! Hej hå vad fort det går. Visst är det kul som vuxen att få bli barn igen, ni ser ut att trivas riktigt bra. Nu åker vi till Karlsborg och firar midsommar ha en riktigt härlig midsommar med massor av jordgubbar hoppas jag att ni får. Kram från familjen Häljeskog.

    SvaraRadera