onsdag 30 juni 2010

Nu är det sommar!


Japp, det blev sommar även detta år! Nämligen "ingen sommar utan en blåbärsmjukglass" som är min slogan slog in i år också. Elsa har också premiär badat, detta gjorde hon i Annikas föräldrars stuga i Skeppsvik. Pojkarna fiskade en stund men det blev mest trassel på linorna.



Ytterligare en helt underbar dag. Runt 20 grader i luften, men det blåste en aning. Alla barn blev på något sätt blöta!



En kort promenad och vi hade havet i blickfånget. Nu längtar jag verkligen till vår båt och båtlivet. På kvällen tog vi en tur till Nyland för att hälsa på moster Stina, även mina kusiner Anna och Elin var där.

Elsa och Ida testar sin balans.

2 kommentarer:

  1. Sara, Karl, Elsa och Barbro vad roligt det var att träffa er, vilken tur vi var där just ikväll :) Sara vad duktig du är som springer och Karl och Elsa ni är ju bara för härliga och Barbro alltid lika trevligt att träffa dig. Önskar er en fortsatt trevlig sommar. Massor av somriga kramar från Elin

    SvaraRadera
  2. Hej på er alla i Norrland. Vi har kanonväder här i södra Sverige och hoppas att detta står sig nu till ni kommer till Röshult. Inte bara Elsa har badat ute för första gången i år utan även farmor. I Vederydssjön har det uppmätts 24,5 grader !! varmt var det i alla falla. Tora gillar också badsäsongen. Nu längtar vi efter er allihop och önskar er först en kul helg i Stockholm hos Agnes o Arvid och en rolig 40-årsfest. Kram till er alla från farmor o farfar.

    SvaraRadera