måndag 21 juni 2010

Sundsvall i sommartid


Härliga gänget i Sundsvall, familjen Eklund har vi besökt idag. Vi konstaterade att det är två år sedan vi sågs sist och så långt mellan gångerna får det inte bli. Framför allt Karl har njutit idag då han fick träffa deras två killar.


Efter lite tjat fick vi ut barnen och mina hade turen att få låna Hampus cykel. Det var en fröjd, samtidigt som det var lite läskigt att se de små liven cyklandes. På en cykel har de inte varit sedan förra sommaren.


En promenad förbi vår första lägenhet fick det bli och på vägen tillbaka blev det lek på en skolgård. Gunga fick de verkligen göra!


1 kommentar:

  1. Hej! Det ser verkligen roligt ut att sitta i jätte gungan. Jag vet att Jenny o Joel har testat en sådan och tyckte att det var jätte kul. Karl o Elsa kändes det konstigt att sitta på en cykel igen efter ett helt år? hade ni ont i rumporna efteråt? När Joel hade fått sin nya cykel så var han ute och cyklade hela dagen och när han kom in på kvällen så hade han jätte ont i rumpan. Visst är det härligt med sommarlov och göra vad man vill inga läxor utan bara slappa och ha det mysigt. Kram till er alla.

    SvaraRadera