onsdag 2 juni 2010

Karls dag

Idag var det klassparty för G3NF och det hade väl inte blivit som Karl hoppats på. Shrekfilmen var inte så bra och Subway mackan inte så god som förväntningarna.

Jag har haft 3 gubbar här idag för air-con rengörning. Det var dags och jag tycker även att det är skönt att det är klart innan vi åker till Sverige, då kan vi komma hem igen utan att börja stressa över det.

2 kommentarer:

  1. Hejsan!
    Strax fredag för er skulle jag tro. Här i Stugunäs är det ömsom sol och ömsom regn. Vi hoppas det blir riktig sommar när ni kommer. Tänk det är bara några dagar kvar och den långa resan, sen är ni här!!
    Dito sköter sig fint. Han har varit här en vecka nu och håller på att känna sig hemma.

    Går barnen sista dagen i skolan i morgon?
    Här har grundskolan avslutning den 11:e.

    Kram från mamma och pappa

    SvaraRadera
  2. Hej! Vad synd att inte Karl var super nöjd med sin klassfest. Men hoppas att han hade det ganska bra dag. Joel är fortfarande sjuk men är lite piggare i kväll. I går var jag på Jennys skola där dom hade föräldrar kväll så det blev till att köpa fika och lotter så dom fick ihop pengar till en klassresa vad denna ska bli av är inte bestämt. Så fick vi titta på mycket fina teckningar och höra många fina dikter som dom hade skrivit och ett band som några killar i klassen hade startat spelade för oss så det blev en mycket trevlig kväll. Nu ska jag ut och vattna i rabatten så våra blommor kryddor inte vissnar för här har det varit riktigt varmt och soligt i dag. Sedan är det snart dags att gå och sova. Ha det gott.

    SvaraRadera