måndag 1 mars 2010

I lagom takt

Idag lämnade jag min kamera hemma, hade ingen lust att släpa den bort till Queensways shoppingcenter. Där skulle jag köpa nya skolshorts till Karl men det visade sig att de inte hade hemma några just i hans storlek. Nu fick jag beställa dem istället, de skulle ringa när de fått leveransen. Sedan strosade vi över gatan till nästa shoppingcenter och efter det över till Ikea. I Umeå finns inget varuhus så mor var lite sugen på att köpa kuddfodral. När vi var klara åkte vi hem och slöade vid poolen fram till middagen.

Barnen har haft en vanlig dag i skolan och gjort sina läxor efter det, i morse var de väldigt trötta så nu hoppas vi att de kommer till ro bättre i kväll.

2 kommentarer:

  1. Ni verkar ha det bara bra!
    Praktiskt med många vuxna i huset, det måste ju gå som en dans med läxorna nu!

    SvaraRadera
  2. Hej! ja det är ju inte dåligt att nästan åka jorden runt och köpa kuddfodral dom blir inte billga med tanke på vad biljetterna kostar. Här snöar det i dag och det ska bli kallare igen bara så ni vet när ni doppar rumporna i poolen. Tänk så mycket uppmärksamhet Karl och Elsa får nu när både farmor o farfar o mormor o morfar är där det känns nog konstigt när alla åker hem så bara njut av den tid som är kvar. Kram från Helene

    SvaraRadera