onsdag 10 mars 2010

AC-service


Under drygt 3 timmar hade jag två män här för att göra service på våra air-condition aggregat. Vi har under det första året som vi bott här haft ett företag som servat alla lägenheterna i huset men det har nu upphört. Till vår stora lycka! Dessa servicekillar skakade på sina huvuden flera gånger och undrade vem som gjort service förut, enligt dem var det kasst gjort... Nu var dessa herrar tvungna att gör en kemisk rengöring på aggregatet som sitter över vårt köksbord. När de var klara med det och gick vidare ville de även göra det på Elsas rum och i vårt sovrum. Nu kommer de att komma tillbaka på måndag för att fixa resten.

Sitter just nu vid köksbordet och håller på att blåsa bort! Har varit tvungen att justera både värme och hastighet på fläkten. Innan hade vi 22 grader och på nivå 3, nu är den inställd på 27 grader och nivå 1, snacka om skillnad!

Mor och far har landat i Stockholm för en stund sedan. Resan har gått bra, men de har inte sovit jättemycket. Planet till Umeå går 14.30. Det har endast tagit 27 timmar för dem att ta sig hem...

1 kommentar:

  1. Hej! Stort TACK ifrån oss. Vi är nu hemmma, trötta men lyckliga för att allt har gått så bra. Vid lunchen på Arlanda träffade vi Tommy och fick en pratstund med honom. Eivor hämtade oss på Umeå City Airport och sen 5 min hos mormor bara för att säga hej.
    Vi möttes av att snön rasat från hustaket så pappa kämpar just nu med hård packad snö på framsidan, sen blir det tidig kväll.

    Som sagt, mången tack från oss. Det var varit mycket underbara dagar hos er, tänk att vi badat varje dag!!

    KRAMAR från mormor och morfar

    SvaraRadera