tisdag 1 februari 2011

NEWater


Årskurs 4 har som unit att lära sig om återvinning. Idag var det field trip till ett ställe där vi fick lära oss om de fyra alternativen som Singapore samlar upp sitt vatten. Förutom att importera vatten återvinner man använt. I denna anläggningen renade de vattnet för att vi sedan ska kunna dricka det!



Här fick barnen gå på "nytt" vatten. Det var en guidad tur som i och för sig var bra men gick i ett rasande tempo. Det var knappt de hann ställa några frågor.



Som bevis att detta är en anläggning som är i bruk, dök denna man upp för att kontrollera vattnet. Elsa har också varit på field trip idag och då till Little India, det hade varit roligt och hon kom hem med en henna tatuering på högerhanden som föreställde en delfin.

2 kommentarer:

  1. Hejsan!
    Så intressant. Tänk så mycket ni får uppleva i Singapore!

    Hälsar mormor och morfar

    SvaraRadera
  2. Karl, vi anar att detta tyckte du var kul och intressant! Du får berätta mer när vi träffas i Thailand. Det ska bli såååå roligt att vi får träffas några dagar. Elsa du får väl hålla handen i luften när du badar så inte delfinen blir blek!? Kramar från farmor o farfar

    SvaraRadera