lördag 29 januari 2011

Som vanligt

Har haft några dagars frånvaro i bloggvärlden och det beror på att det är vanlig vardag hos oss. Barnen har gått sin vecka i skolan, Anders har jobbat och jag har skött mina saker. Nu är det lördag och då har vi cyklat. Idag har Jenni varit med oss då vi har anmält oss till ett cykelevent i slutet av februari. Vi är 4-5 stycken som ska cykla 128km den 27 februari, så i år blir det cykelfirande i stället för födelsedagsfirande för mormor Barbro.

Ikväll blev det middag ute, som tur var satt vi under markis för det är regn, regn och åter regn. Det är slutar som aldrig, men regnperioden ska väl inte vara för evigt! Hoppas att ni där ute har en superlördag.

2 kommentarer:

  1. Ja vi har haft en super lördag. Med lite shoping och middag ute men här har det inte regnat utan bara blåsigt och kallt.

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Lördagen har innehållit snöskottning från tak, fönsterputs utsidan av några fönster!!!! +4 grader, det gick fint. Promenad till Högskuru med hundar och sparktur till E4. Åkte till Hörnefors för att köpa grädde, kom då på att HH hade tokrea så det blev byxor och två tröjor för halva priset. Bra att ha, ska ju till Sthlm på fredag. På kvällen kaffegäster, Staffan och Ewa samt Anna-Karin och Tomas. Trevligt och mycket prat. Ja det var vår lördag!

    Kram från mamma och pappa

    SvaraRadera