fredag 5 juni 2009

Skolavslutning nr. 3

Karls sista skoldag blev på många sätt olik de han tidigare har upplevt i Sverige. På morgonen i vanlig tid kom skolbussen och hämtade honom, tog han till skolan för att de skulle plocka i ordning och ta med sig hem de sista sakerna som de har gjort under året. Snacks och rast hann de också med, sedan en samling med övriga klasser för gemensamt hej då. Åter tillbaka till klassrummet för att fröken skulle önska härlig sommar och sedan vid 12-tiden hem med skolbussen. Dvs inget uppträdande för oss föräldrar!

En glad killekommer från skolbussen, nu är det sommarlov!

Ni får tolka denna bild hur ni vill, jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Men i alla fall har Karl haft en väldigt bra avslutning på detta läsår och jag hade lovat honom en "stor" leksak om han lyckades, vilket han gjorde. När han kom hem åkte vi iväg till en leksaksaffär som säljer lego och många paket var till halvapriset. Vilket gjorde att Karl kom hem lysande som en stor sol. Han har byggt hela kvällen på sin robot. I morgon får ni se resultatet.

Glöm nu inte att hissa flaggan för oss i morgon. Det finns ju många anledningar.... Här firar vi Svenska nationaldagen på största allvar och ska åka på fest. Där kommer bl a vår ambassadör att hålla tal!

2 kommentarer:

  1. Grattis Karl för bra genomförd skola första terminen i Singapore. Här i Sverige kämpar barnen på en vecka till. Jag tycker verkligen att du är värd ditt stora lego som klarat dig så bra i det nya landet med nytt språk. Du är en riktig HERO. Nu får du slappn på mornarna och ta dagen som den kommer ingen press nu under sommarlovet. Nu kan du och Elsa bada och leka med era nya plastleksaker. Hoppas de håller till vi kommer och hälsar på för då vill jag också vara med. Va kul att få fira Svenska Flaggans Dag med en ambassdör. Jag tror att det känns på ett helt annat sätt att fira när man inte är på hemmaplan.Nu är klockan 21.30 torsdag kväll och här har varit lika kallt idag som när mamma och pappa gifte sig. I morgon när ni vaknar och läser det är det mammas och pappas bröllopsdag och vi önskar dom ett stort GRATTIS. Hej från farmor o farfar.

    SvaraRadera
  2. Hej och grattis tilll eran bröllopsdag. Idag är det nationaldagen och det ska vi fira med att åka och handla kläder och skor. Vilken häftig känsla att få fira med en ambasadör det blir något att skryta om när ni börjar i svensk skola igen. Nu räknar Jenny och Joel ner till stitt sommarlov,det börjar på 11/6. Då är Hasse och jag lediga så då ska vi föjla med till Joels skola och titta när dom har sin avslutning. Är det fint väder vill Joel åka till Liseberg. Ha nu en riktigt skön helg. Kram Helene,Jenny,Joel,Hasse.

    SvaraRadera