tisdag 9 juni 2009

Jacob Ballas Children´s Garden


Förmiddagen tillbringade vi på Jacob Ballas Children´s Garden som är en liten del av Botanic Garden. Först ut var en labyrint som barnen tyckte var jättekul. Parken var inte så stor som vi hade föreställt oss och idag var det lilla vattenparken stängd. Vi strövade kring och jag njöt ganska mycket, när Karl dock ska sammanfatta stället var det tråkigt.


Så tråkigt tror jag inte det var att gå över stocken och leka lite i lekparken.

Trädet nedanför hade stått på ett annat ställe i parken men 2002 hade blixten slagit ner i det. Ni kan se hur stora delar som lossande vid tillfället. 2007 hade man flyttat det hit.


Klart roligast var denna snurrgrej som de aldrig ville gå ifrån. Tillslut blev de en aning snurriga och då gick vi från parken och åkte hem för att ta ett välförtjänt dopp i poolen, för idag har det varit riktigt varmt och ingen direktsol.

1 kommentar:

  1. Hej vilken mysig dag ni har haft. I morgon har Joel och Jenny skolavslutning så det blir att fira med tårta. Blir ni fortfarande gröna i håret när ni badar i poolen?. I dag har jag varit med på skolavslutningen på Aspenässkolan där jag jobbar. Vi fick smörgåstårta mycket gott och barnen hade fått jordgubbstårta i sina klassrum. Hej från Helene.

    SvaraRadera